Rešenja

 

Našim kupcima  nudimo rešenja orjentisana ka proizvodu, upravljanju konstrukcijskim zadacima i upravljanjem kompletne proizvodnje. Ovi procesi uključuju veliki broj zaposlenih, kooperante, podizvođače, kupce, resurse i uz sve to veliku količinu podataka sa velikom osetljivošću i potrebom za tačnošću i snažnom povezanošću svih učesnika.

Product Lifecycle Management

Svi procesi, podaci, resursi moraju se pravilno obraditi, rasporediti i upravljati. Za ovakvu vrstu poslovanja koristi se Product Lifecycle Management (PLM) sistem.PLM rešenja su postala ključni alati i načini ka povežanju konkurentnosti i fleksibilnosti svih učesnika u proizvodnji. Pročitajte više informacija o PLM-u.

Industry 4.0

Poslednjih godina, naročito sa početkom Industry 4.0, raste značaj povezivanja PLM podataka i procesa sa proizvodnim resursima i njihova digitalizacija i upravljanje. Ključni koncept je tzv. Digital Enterprise, iliti sdruživanje PLM podataka sa alatima za kontrolu i upravljanje realnom proizvodnjom MOM/MES  i planiranjem resursa preduzeća ERP čime se zaokružuje digitalizacija svih procesa.

Pogledajte kako izgleda prava Digitalna Fabrika

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.