Solid Edge za startup kompanije

Aplicirajte za besplatni CAD softver za vašu startap kompaniju

 

Pokrećete startap kompaniju? Znamo da to nije lako. Morate brinuti o kancelarijskom prostoru, magacinu, platama zaposlenih, režijskim troškovima i mnoštvu stvari koje vam jedu budžet. Mi verujemo da bi CAD softver trebalo da bude rešenje, a ne samo još jedan problem koji treba rešiti. 

Ako ste startap kompanije u ranoj fazi razvoja (do tri godine od osnivanja), možete se prijaviti za besplatni Solid Edge. Bez naknadnih troškova ili troškova prijave! 

 

Da li ispunjavate uslove?

 

Kriterijumi su jednostavni:

- Vi ste dizajnerska ili proizvodna kompanija

- Osnivački kapital manji od milion dolara- Pravno ste lice koje posluje manje od tri godine

- Godišnji prihod manji od milion dolara

- Sa sedištem ste u zemlji koja ispunjava uslove (uključuje sve zemlje regiona)

Zašto Solid Edge?

 

Solid Edge je jednostavan kako za učenje tako i za upotrebu. On obuhvata čitav niz inženjerskih alata, uključujući CAD dizajn i rendering, FEA simulacije, Wire Harness Design, Data Management i još mnogo toga.

AXIOM TECH, kao vaš partner, pruža vam resurse za učenje i obuku koji su vam potrebni da biste započeli sa radom, dok Siemens daje tehnologiju koja vam je potrebna da dizajnirate vaše proizvode bez ograničenja.

 

Solid Edge startap program uključuje:

- Besplatno apliciranje

- Jednu godinu Solid Edge Premium paketa

- Zasebna licenca za svakog vašeg inženjera

Pristup resursima za učenje

- Pristup online zajednici korisnika Solid Edge-a

 

Kao startup, shvatamo da vaše proizvode i usluge trebate što brže plasirati na tržište. Sa Solid Edge-om možete svoje ideje pretvoriti u stvarnost. A pomoću našeg programa Solid Edge za startap to možete započeti besplatno.

Prijavite se odmah!

 

 

 

 

 

 

 

Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.