3D mouse

3Д показивачки уређај 3ДцоннекионDoživite revoluciju u načinu rada sa 3D aplikacijama. Pomerajte, zumirajte i rotirajte model ili kameru kao da ih držite. Ovo je nivo kontrole koji nije moguć sa tradicionalnim mišem i tastaturom. Ako radite sa složenim sklopovima, naprednim 3D modelima ili letite kroz fantastični 3D svet, oslobodićete svoju maštu pomoću 3D miša! I SpaceMouse i CadMouse proizvodi su takođe dostupni u bežičnoj verziji .

 

3Д показивачки уређај 3Дцоннекион

 

 

 

 

Zašto preći na 3D miš

  • Povećava produktivnost do 20% - Uštedite vreme selektovanjem, kreiranjem i uređivanjem modela navigacijom po modelu pomoću 3D miša jednom rukom dok koristite tradicionalni miš drugom rukom
  • Povećava udobnost rada - distribucija rada sa dve ruke smanjuje tradicionalne klikove mišem do 50%
  • Rezultati projekcije – bilo da rade na skici ili složenom 3D modelu, miševi uveliko poboljšavaju 3D navigaciju u modelu, što je ključna prednost u smanjenju skupih grešaka u dizajnu

 

СпацеМоусе Ентерприсе од АКСИОМ ТЕЦХ

SpaceMouse Enterprise

SpaceMouse Enterprise sa šest stepeni slobode postavlja nove standarde za efikasan rad na dizajnu. Dizajneru nudi trenutni pristup standardnim i prilagođenim prikazima, što olakšava rad sa 3D modelima. Imate kontrolni točak 3D miša za uravnoteženu i intuitivnu 3D navigaciju, kao i QuickView tastere, koji omogućavaju brz pristup standardnim prikazima modela. Tri tastera za prilagođeni prikaz, dostupna samo u modelu SpaceMouse Enterprise, omogućavaju vam da sačuvate prikaz modela u bilo kojoj poziciji .

SpaceMouse Enterprise je najergonomskiji proizvod u ponudi. Opremljen je naslonom za maksimalnu udobnost i kompletnim setom specijalnih tastera. U stvari, ova kombinacija SpaceMouse Enterprise funkcija će vam pomoći da značajno povećate svoj radni učinak.

СпацеМоусе Про од АКСИОМ ТЕЦХ

 

SpaceMouse Pro 

Zahvaljujući patentiranom SpaceMouse Pro senzoru sa šest stepeni slobode pomerajte, povucite, rotirajte ili nagnite kontrolni točak da biste lako i intuitivno pomerali, zumirali i rotirali svoj 3D model. Ovo oslobađa vašu drugu ruku da istovremeno koristite standardni miš. SpaceMouse Pro podržava sve vodeće CAD i 3D aplikacije u svim industrijama.

SpaceMouse Pro obezbeđuje povezivanje u realnom vremenu sa vašim 3D sadržajem koristeći bežičnu tehnologiju od 2,4 GHz, tako da možete očekivati pouzdan odgovor od svog bežičnog proizvoda. Sa 2 meseca trajanja baterije, SpaceMouse Pro Wireless je spreman za upotrebu gde god vam je potreban. Sa 3D mišem u levoj i kompjuterskim mišem u desnoj ruci, pojednostavićete svoj CAD radni tok i biti mnogo produktivniji zahvaljujući naglasku na ergonomiji.

СпацеМоусе Цомпацт од АКСИОМ ТЕЦХSpaceМоusе Wireless

SpaceMouse Wireless nudi dve opcije povezivanja, bilo preko univerzalnog USB prijemnika ili USB kabla. Zahvaljujući velikom kapacitetu Li-on baterije, možete raditi do mesec dana bez ponovnog punjenja. Dva bežična tastera SpaceMouse otvaraju sopstveni radijalni meni, nudeći direktan pristup do 8 omiljenih komandi aplikacije. SpaceMouse bežični 3D miš dolazi u kompaktnoj i izdržljivoj putnoj torbici.

SpaceMouse Compact je dovoljno mali da stane na svako radno mesto, a njegova baza od brušenog čelika pruža stabilnost za preciznu 3D navigaciju. Kao i kod SpaceMouse Wireless-a, SpaceMouse Compact ima dva dugmeta za pristup vašim omiljenim komandama. 3D driver je isti za sve vaše 3Dconnexion uređaje.

ЦадМоусе од АКСИОМ ТЕЦХ

 

CadMouse 

CadMouse serija je industrijski priznati specijalni miš dizajniran posebno za dizajnere i inženjere. Zahvaljujući naprednoj ergonomiji i preciznoj kalibraciji, izuzetno je osetljiv, pružajući reaktivnost i preciznu kontrolu za bolji rad u CAD okruženju. Za levoruke CAD korisnike, postoji i CadMouse za levoruko projektovanje .

Varijanta CadMouse Pro je dizajnirana da omogući udobno korišćenje čak i tokom dugih sati provedenih u radu sa CAD-om. Postoji srednji taster miša za lak pristup funkcijama aplikacije, QuickZoom bočni tasteri za kretanje u 3D okruženju sa punom preciznošću i poboljšani točak pametnog miša za laku kontrolu vaših crteža i 3D slika i navigaciju dokumenata.

 

3Дцоннекион Кеибоард Про од АКСИОМ ТЕЦХ

3Dconnection Keyboard Pro 

Novi Keyboard Pro ima ekonomične dimenzije tako da možete bolje da postavite miš, SpaceMouse ili olovku i postignete udobniji položaj tela. 3Dconnexion Keyboard Pro ima 12 dodatnih funkcijskih tastera. Tastatura trenutno prepoznaje aplikacije koje koristite i njihovo okruženje. Komande koje najčešće koristite se automatski dodeljuju svakom tasteru, tako da imate trenutni pristup njima. Tastatura je pune veličine, ali je numerička tastatura odvojena i bežična. Stoga možete postaviti miša ili olovku na način koji vam najviše odgovara i da ramena, podlaktice i šake budu u opuštenijem položaju. Možete koristiti miš i numeričku tastaturu istovremeno i raditi brže i lakše.

Želim više informacija
Горе

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.