Solid Edge Technical Publications

Solid Edge Technical Publication

Jednostavno kreirajte atraktivne ilustracije i interaktivne tehničke dokumente

Potrebna vam je interaktivna, ubedljiva tehnička dokumentacija direktno iz vašig CAD modela? Solid Edge tehničke publikacije su rešenje. Brzo kreirajte sve što vam je potrebno, od jednostavnih ilustracija za priručnike i kataloge za krajnje korisnike do interaktivnih tehničkih dokumenata za proizvodnju i servis. Solid Edge tehničke publikacije omogućavaju vam jasnu komunikaciju sa postupcima proizvodnje, instalacije, montaže i održavanja.

 

Solid Edge Technical Documentation Vam omogućava da:

- Brzo i jednostavno kreirate detaljne ilustracija Vašeg dizajna

- Kreirate animacije koje jasno pokazuju kako Vaš proizvod funkcioniše

- Dizajnirate precizna uputstva za upotrebu proizvoda

- Kreirate kataloge rezervnih delova, podstičući kupce da rezervne delove nabavljaju direktno od Vas

 

 

    Budući da su rešenja za tehničku publikaciju usko integrisana sa Solid Edge-om, dizajneri i inženjeri mogu sami da kreiraju dokumentaciju, štedeći vreme i troškove angažovanja spoljnih usluga. Možete direktno da radite sa Vašim fajlovima da biste stvorili upečatljive tehničke publikacije, bez pretvaranja vaših CAD datoteka u drugi format.

Ono što Vam olakšava rad su integrisani standardni šabloni. Koristite desetine unapred definisanih šablona za kreiranje:

- Brošura

Interaktivnih uputstava

- Internet kataloga

- Štampanih kataloga

- Prezentacija i slično

    Prednost Solid Edge tehničkih publikacija je u tome što se dokumentacija kreira direktno od vaših CAD modela, brže i tačnije, što znači da bolja dokumentacija brže dolazi u ruke proizvođača, dobavljača, prodavaca i potrošača. Ovo ubrzava čitav proces inženjerskih promena, što vas brže dovodi na tržište. Vaši kupci će imati koristi od jasnih, ažurnih informacija, a Vi ćete videti uticaj na krajnji rezultat.

 

 

 

 

 

 

Горе