CAD, NX i Solid Edge

Naš portfelj za oblikovanje sistema temelji se na Siemens PLM sistemima. Za sveobuhvatnu pokrivenost konstruiranja, posebno za izradu/oblikovanje kompleksnih delova i velikih sklopova, najbolji je CAx sistem NX. Za područje klasičnog mašinskog dizajniranja, kreiranje delova iz pločastih materijala, idealan je CAD sistem Solid Edge.

CAD NX a Solid Edge

Parasolid i sinhrona tehnologija

Oba naša CAD sistema upotrebljavaju Parasolid jezgro napravljeno od strane Siemens PLM. Ovaj kernel je najviše korišćena osnova za SW modelovanje širom sveta. U oba naša sistema smo uključili i Sinhronu tehnologiju, koja predstavlja radikalan pristup ka kreiranju i  menjanju 3D modela.

NX je sistem integrisanih programskih rešenja, izgrađen na jedinstvenoj, otvorenoj i modernoj tehnološkoj osnovi i ​odražava u sebi sve aspekte procesa razvoja proizvoda, od ideje do proizvodnje. Ovo ga čini idealnim rešenjem za brzi razvoj proizvoda u svim njegovim segmentima/fazama: industrijsko modelovanje, konstruisanje, simulacije, tehnička dokumentacija, alatničarstvo, mašinska obrada.  Zbog svoje doslednosti i funkcionalnosti je prvenstveno usmeren na rad, a ne na marketing.

Solid Edge je veoma uspešan SW na češkom tržištu, jer ima široku bazu korisnika i pokazuje konstantno povećanje prodatih licenci. Solid Edge je danas, kao i od samog početka u aprilu 1996. godine, nosilac naprednih tehnologija, koje će ubrzo  postati standard u 3D modelovanju.

Preuzmite BESPLATNO Solid Edge Online Trial probnu verziju na 45 dana!

 

 

Aktuelnosti

    Горе

    We use cookies

    We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

    Settings I agree

    You can refuse consent at any time.